Sissi Baratella

Sito web: | Email sbwineandpromotion@gmail.com
avatar_535.JPG Graduated in Oenology and Viticulture with 110 cum laude in her hometown of Verona, then obtained a Master's degree in Marketing and Business Communication. After working as a winemaker, cellarman and having gained experience in the hospitality for a young reality agritourism Veronese, strong of experience in production, decides to devote himself to the world of communication, among the most recent and formative collaborations those with Gazzetta dello Sport per VinoPOP, Corriere della Sera (editing guide wines), organization Best Italian Wine Awards 2015, '16, '17. Today organizes events and tastings and dedicates itself to the wine with the most technical and social networks in favour of communication smarter and faster. He writes on his blog (sometimes) and on portals specializing in food&wine;, collaborates with Radio Deejay talking about wine to the broadcast L'Ultimo Bicchiere with a simple language and popular, publishes videos about wine in Italian and English on Youtube, is a Wine Woman.


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Quality always and first, even in yeasts 06/12/2023 Gourmet Nel Piatto
Maison A. Bergère and the quest for softness 01/12/2023 Degustazioni Buon Perlage!
Engineer Zamuner’s millesimates 24/11/2023 Degustazioni Buon Perlage!
Sorelle Bronca, from Est to West 17/11/2023 Degustazioni Buon Perlage!
Between Lake and Mountain, Agraria Riva del Garda 07/11/2023 Degustazioni In giro per cantine
Turistic harvest and Grappoli di Luna 2.0 03/11/2023 Degustazioni In giro per cantine
The grand project of La Collina dei Ciliegi 17/10/2023 Degustazioni In giro per cantine
Venezia Superiore 12/10/2023 Degustazioni Note di degustazione
Venetian effervescence 06/10/2023 Degustazioni Note di degustazione
Soave Seven, all a matter of style 25/08/2023 Degustazioni Note di degustazione
Spatium Pinot Blanc 09/06/2023 Degustazioni Note di degustazione
Vino Santo Trentino, 100% terroir 02/06/2023 Degustazioni Note di degustazione
Ruki, energetic and modern wines 18/05/2023 Degustazioni In giro per cantine
Volcanic agriculture, when the soil makes the difference 12/05/2023 Degustazioni Note di degustazione
Massimo+Arianna=Masari 04/05/2023 Degustazioni In giro per cantine
For the enhancement of minor grape varieties 20/04/2023 Degustazioni In giro per cantine
Imagine, the newborn of Borgo Stajnbech 14/04/2023 Degustazioni In giro per cantine
Yquem and the world’s smallest wine maker 07/04/2023 Degustazioni In giro per cantine
LR, the cuvée riserva by Colterenzio 23/03/2023 Degustazioni La Verticale
Enantio, the wine that never ages 26/01/2023 Degustazioni La Verticale
Historic Families, if wine were a perfume 12/01/2023 Degustazioni Note di degustazione
The oenocultural renaissance of Santa Sofia 06/01/2023 Degustazioni In giro per cantine
New labels for Moser’s Maso Warth 13/12/2022 Degustazioni In giro per cantine
120 years for the Tommasi family 24/11/2022 Degustazioni In giro per cantine
Chef Carlo Andrea Pantaleo, primitive instinct 26/10/2022 Gourmet Dove mangiare
To draw the vines with Le Colture 21/10/2022 Degustazioni Buon Perlage!
Luxury and sustainability 12/10/2022 Pot-Pourri Miscellanea
Kombucha, the viable alternative with “super powers” 05/10/2022 Pot-Pourri Miscellanea
Doc Garda: instructions for use 22/07/2022 Degustazioni Note di degustazione
Asolo: A Prosecco that did not exist 15/07/2022 Degustazioni Buon Perlage! Note di degustazione
Amarone Opera Prima, preview 2017 01/07/2022 Degustazioni Note di degustazione
Giovanna Tantini: the recipe for a great Bardolino 23/06/2022 Degustazioni In giro per cantine
Pinot Nero Alto Adige, the future is MGAs 10/06/2022 Degustazioni In giro per cantine
2021: The latest Conegliano Valdobbiadene vintage 03/06/2022 Degustazioni Buon Perlage!
AcquaViva, something new in…Valpolicella! 19/05/2022 Degustazioni In giro per cantine
VCR: the taste of roots 12/05/2022 Pot-Pourri Miscellanea
Corte Aleardi and the philosophy of waiting 15/04/2022 Degustazioni In giro per cantine
The new winery of Pieropan 07/04/2022 Degustazioni In giro per cantine
The challenge of Télos Bianco 29/03/2022 Degustazioni In giro per cantine
Casa Sartori opens its doors to enotourism 10/03/2022 Degustazioni In giro per cantine
Fre Restaurant, Chef Alléno conquers the Langhe and also a star 02/03/2022 Gourmet Dove mangiare
Bellenda with enological-musical lucubrations 15/02/2022 Degustazioni In giro per cantine
Various interpretations of Raboso 04/02/2022 Degustazioni Note di degustazione
Tiefenbrunner, the late harvest is the latest novelty 27/01/2022 Degustazioni In giro per cantine
Prosecco risotto with Tropea onion and grapevine tendrils 15/01/2022 Gourmet Ricette
Peter Brunel’s PB: a restaurant star 01/12/2021 Gourmet Dove mangiare
Historical vertical tasting Giuseppe Quintarelli, go big or go home! 19/11/2021 Degustazioni La Verticale
Fumetto ’08, level passed 09/11/2021 Degustazioni In giro per cantine
Don’t miss Trattoria Busa at the Tower of Murano 03/11/2021 Gourmet Dove mangiare
Monferace: the other side of Grignolino 30/07/2021 Degustazioni In giro per cantine
Trattoria Al Pompiere in Verona 28/07/2021 Gourmet Dove mangiare
Cerulli Spinozzi, not only Pecorino 16/07/2021 Degustazioni In giro per cantine
The territoriality of Selva Capuzza 02/07/2021 Degustazioni In giro per cantine
Tedeschi News: Amarone della Valpolicella Riserva Maternigo 2016 18/06/2021 Degustazioni In giro per cantine
Corvina Experience at Vigneti Villabella 09/06/2021 Degustazioni In giro per cantine
Preview 2020 of Bordeaux wines 04/06/2021 Degustazioni Note di degustazione
Call it rosè wine, call it Chiaretto di Bardolino 28/05/2021 Degustazioni Note di degustazione
Ruggeri: the legacy of Giustino Bisol 14/05/2021 Degustazioni Buon Perlage!
Zorzettig and the evolution of the Myò project 07/05/2021 Degustazioni In giro per cantine
The continuous growth of Monte del Frà 22/04/2021 Degustazioni In giro per cantine
Amandorlato by Montecariano 09/04/2021 Degustazioni La Verticale
Osteria Preella, between good wine and good food 03/03/2021 Gourmet Dove mangiare
Reboro, terroir and passion 19/02/2021 Degustazioni Note di degustazione
Malanotte, the Docg of Treviso and Venezia 13/01/2021 Degustazioni Note di degustazione
40 labels for Fratta Maculan 06/01/2021 Degustazioni In giro per cantine
Welcome Prosecco DOC Rosé 23/12/2020 Degustazioni Note di degustazione
Cembra Cantina di Montagna, the highest winery in Trentino 09/12/2020 Degustazioni In giro per cantine
La-Vis to enhance the territory 08/12/2020 Degustazioni In giro per cantine
An instructive visit to Ronchi di Cialla 10/11/2020 Degustazioni In giro per cantine
Soave Terroir 03/11/2020 Pot-Pourri Biblioteche del Vino
Terre di Leone: Re Pazzo or the classic line? 23/10/2020 Degustazioni In giro per cantine
Rediscovering Schiava (or Vernatsch) 09/10/2020 Degustazioni Note di degustazione
Vines in Riviera, 27 producers from Liguria create a network 01/09/2020 Degustazioni Note di degustazione
At Rottensteiner South Tyrolean solidity and reliability 25/08/2020 Degustazioni In giro per cantine
Eno-adventures-outdoors 28/07/2020 Pot-Pourri Miscellanea
Caffè Dante, Verona: Starting over with sommeliers! 08/07/2020 Pot-Pourri Miscellanea
The Moretti Polegato family grows up with Borgo Conventi 03/07/2020 Degustazioni In giro per cantine
Two new arrivals from the Monte Zovo Cottini family 20/05/2020 Degustazioni In giro per cantine
Unusual Caprai: between sustainability, global vision and farmers 2.0 12/05/2020 Degustazioni In giro per cantine
Pizzolato winery bets on resistant vines 30/04/2020 Degustazioni In giro per cantine
The versatility of Garganega 24/04/2020 Degustazioni Note di degustazione
Bele Casel: Old grapes, new wine 17/04/2020 Degustazioni Buon Perlage!
Tasca d’Almerita and the Tascante contradas 24/03/2020 Degustazioni In giro per cantine
Amarone and Brunello, from A to B 17/03/2020 Degustazioni Note di degustazione
Creating Villa Giustinian 10/03/2020 Degustazioni In giro per cantine
Rosemary flavored Cimbro della Lessinia cheese sbrisolona 07/03/2020 Gourmet Ricette
Colline Teramane and Nicodemi wines 03/03/2020 Degustazioni In giro per cantine
San Marco’s moveable feast in Canelli 26/02/2020 Gourmet Dove mangiare
Montecariano in Valpolicella 18/02/2020 Degustazioni In giro per cantine
Observations on the Italian Taste Summit 11/02/2020 Pot-Pourri Miscellanea
Bardolino grows… and not only in numbers 04/02/2020 Degustazioni Note di degustazione
The two types of Durello sparkling wines 31/01/2020 Degustazioni Buon Perlage!
The true story of Amarone 24/01/2020 Degustazioni La Verticale
Colli Berici: do you know what you’re drinking? 27/11/2019 Degustazioni Note di degustazione
Lugana: the climate factor 20/11/2019 Degustazioni In giro per cantine
Welcome Bertani Cru 07/11/2019 Degustazioni In giro per cantine
Merotto Space, the wine home of Graziano Merotto 18/10/2019 Degustazioni Buon Perlage!
Kettmeir, one hundred years and not showing it 11/10/2019 Degustazioni In giro per cantine
GO! The Zeni1870 Olfactory Gallery 04/10/2019 Pot-Pourri Miscellanea
Dream Verona and Drink Soave 12/09/2019 Pot-Pourri Miscellanea




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